La junta directiva del FC Barcelona, reunida aquest dijous en sessió ordinària, ha decidit que les eleccions a la presidència del club se celebraran el 20 i el 21 de març del 2021.

Aquesta data coincideix amb el primer cap de setmana posterior a l'inici del període fixat en els estatuts del FC Barcelona per a la celebració dels comicis.

Els directius blaugranes van decidir que puguin celebrar-se "durant tot el cap de setmana i a diferents seus repartides pel territori, a més d'habilitar l'opció de vot de correu". L'objectiu és preservar la salut de les persones i fomentar la participació.

D'altra banda, en la reunió la junta directiva també va decidir convocar l'Assemblea General Ordinària per al 25 d'octubre del 2020, coincidint amb el clàssic contra el Reial Madrid al Camp Nou. Si les circumstàncies sanitàries no permetessin la celebració presencial de l'Assemblea, aquesta es posposaria fins que fos possible que tingués lloc.

Finalment, el club va estimar que la reducció dels pressupostos per a la temporada 2020-2021 serà d'un 30% respecte a la del curs 2019-2020. El càlcul es va fer amb el supòsit que l'activitat del FC Barcelona pogués començar a normalitzar-se a partir de començaments del 2021.