El Banyoles ha millorat molt la imatge aquest matí respecte el joc que va oferir ahir al camp de l'Abadessenc, on va caure 2-1, i ha golejat a domicili el Bescanó, en un nou amistós disputat aquest matí enmig d'una forta calor. L'equip de Pitu Batlle no ha donat opció als locals, que aquest curs s'estrenen a Primera Catalana, gràcies als gols de Sanku, a la primera part, i de Moha i Alpha (2) a la represa.

Després d'una primera mitja hora igualada el Banyoles s'ha avançat gràcies a un penal sobre Sanku que ell mateix ha transformat amb un xut ajustat al pal. Amb 0-1 s'ha arribat al descans. A la segona part els visitants han seguit controlant el joc i al minut 58 ha arribat el 0-2, quan Moha ha aprofitat una bona assistència de Jam per la banda dreta. En la recta final encara s'han vist més gols. El Banyoles ha fet el 0-3 al minut 68 en una acció d'Alpha, el Bescanó ha retallat diferències a tres minuts del final, i ja sobre la botzina Alpha ha firmat un doblet per tancar el resultat amb l'1-4 definitiu.

El proper compromís amistós del Banyoles per preparar la temporada de Tercera, que arrencarà el 18 d'octubre, és dimarts en la semifinal del Torneig de l'Estany contra l'Olot (21.30). L'endemà disputarà la final o el partit pel tercer i quart lloc enfrontant-se al Llagostera o al Figueres, que protagonitzaran l'altre semifinal.