El ciclista danès Soren Kragh Andersen (Team Sunweb) va gaunyar ahir la catorzena etapa del Tour de França amb final a Lió, mentre que l'eslovè Primoz Roglic (Jumbo-Visma) conserva el mallot groc abans de l'arribada de l'alta muntanya.

Després que el pilot atrapés els escapats faltant molt poc per a Lió, Kragh Andersen, de 26 anys, va aprofitar els dubtes en el grup per escapolir-se a tres quilòmetres de meta. Ningú va aconseguir atrapar-lo i va entrar només amb un temps de 4.28:10, donant el segon triomf d'etapa al Sunweb en aquesta ronda francesa

Avui, tornarà la muntanya en la quinzena etapa, que començarà a Lió i finalitzarà en el Grand Colombier després de 174,5 durs quilòmetres; l'últim ascens del massís es disputarà a partir de Culoz. Després de l'esforç, demà els corredors viuran la seva segona jornada de descans.

Classificació etapa: 1. Soren Kragh Andersen4;2810; 2. Luka Mezgec, a 15 segons; 3. Simone Consini, m.t.: 4. Peter Sagan, m.t.

General: 1. Primoz Roglic, 61:03:00; 2. Tadej Pogacar, a 44 segons; 3. Egan Bernal Gomez, a 59 seg; 4. Rigoberto Uran, a 01:10; 5. Nairo Quintana, a 01:12;