Laia Palau, base internacional de l'Spar Girona, ha declarat aquest dimecres que li "agradaria estar" en els Jocs Olímpics de Tòquio el 2021, encara que ha reconegut que mirar a deu mesos és molt de temps ara a causa de la crisi sanitària que es viu derivada de la Covid-19.

Si finalment acudeix a Tòquio, la capitana de la selecció espanyola es convertirà en la jugadora de bàsquet més veterana de la història a participar en uns Jocs Olímpics, amb gairebé 42 anys.

"A veure quan són aquests Jocs, aquesta seria la pregunta, tot i que sembla que es faran el 2021. Cal anar dia a dia. Fa poc no teníem clar que començaríem la Lliga i encara no sabem el format de l'Eurolliga ", ha dit Palau, durant la presentació telemàtica de la Lliga Endesa femenina.

"Cal adaptar-nos per al que ens vingui i veurem com acaba la temporada. Tant de bo tot vagi amb normalitat perquè volem que la temporada vagi amb seguretat i seguint els protocols. M'agradaria estar als Jocs i esperem estar en les millors condicions i gaudir-ne" , ha confessat.

Laia Palau és la jugadora que ha defensat en més ocasions, gairebé 300, la samarreta d'Espanya, amb la qual ha disputat tres Jocs i ha guanyat dotze medalles -entre elles una plata olímpica i una plata i dos bronzes mundials-, de les catorze que ha aconseguit la selecció femenina en tota la seva història.