Josep Maria Bartomeu, president de el Barcelona, ha admès aquest dissabte que "ningú" en la seva directiva "té pensat dimitir", malgrat el gran nombre de signatures recollides (més de 20.000) per forçar una moció de censura contra la seva gestió.

"Ara ningú vol dimitir ni pensa en això. El club no s'atura i tenim molta feina abans que es tanqui el mercat el 5 d'octubre", ha dit en unes declaracions a TV3.

Bartomeu ajorna qualsevol valoració a la validació de les signatures. Pel que fa a Leo Messi i el seu desig d'abandonar el club, el dirigent ha comentat que no va a entrar en cap conflicte amb l'argentí.

"No entraré en cap conflicte amb ell, és el nostre capità, el nostre líder i és un tema aparcat. No podia permetre que marxés de el club, perquè és el millor jugador de la història i volíem que continués", ha insistit.

Preguntat sobre si li va doldre que Messi li digués que va faltar a la seva paraula per no deixar-lo marxar del Barça com li havia promès, Bartomeu ha comentat que "les coses es parlen a casa, no públicament".

"Ens hem de felicitar perquè Messi segueix jugant amb nosaltres, que és l'objectiu número u que teníem. Volem que es retiri al club, ho hem dit sempre. Aquest és el projecte que tenim per a Messi", ha insistit.

Pel que fa a les declaracions de el president de l'Olímpic de Lió, Jean Michel Aules, en què va revelar que Bartomeu havia admès que el Barça no tenia diners per fitxar a Depay, el dirigent blaugrana ha recordat al respecte que en les converses entre clubs s'imposa la discreció.

"El tema econòmic no és un problema. Tenim els recursos suficients, però sí que és veritat que abans de que arribin jugadors, n'han de sortir d'altres. Estem immersos en el mercat d'estiu", ha insistit.

Bartomeu, que no ha aclarit res sobre el futur de Luis Suárez - "segueix tenint contracte amb nosaltres" -, tampoc ha volgut revelar si Lautaro (Inter de Milà) jugarà amb el quadre blaugrana.

"És cert que han disminuït molt els ingressos (en general). No tenim socis, no tenim entrades... Patim una pèrdua de recursos molt important. I ens hem d'adaptar als ingressos, això vol dir reduir la massa salarial per a complir amb el 'fair play' financer. La massa salarial està i per poder entrar jugadors n'han de sortir d'altres", ha afegit.

També ha parlat sobre la decisió de Ronald Koeman de deixar fora de la convocatòria a Riqui Puig i ha assegurat que a la fi del partit davant l'Elx, l'holandès oferirà la seva versió.

"Koeman estarà aquí molts anys, li desitjo molts èxits. És un entrenador que feia anys que esperàvem que vingués, és un entrenador amb molt prestigi i un símbol per al Barça. Ja explicarà les seves raons", ha indicat.

El president del Barcelona ha criticat que la notícia en els mitjans, en interpretar que Koeman li havia obert la porta de sortida a Riqui, ha estat "una mica exagerada".

"La plantilla és molt àmplia i l'important és que sigui competitiva. Tots volen jugar. La junta directiva té tota la confiança en Koeman i en el seu 'staff' i les decisions que prenguin seran acceptades perquè ells tenen aquesta responsabilitat", ha argumentat.