El Bàsquet Girona ha sumat la segona victòria de la pretemporada, aquesta vegada contra un Lleida que milita a la seva mateixa categoria, la LEB Or, per 81-75. Ha sigut un amistós molt igualat, disputat a porta tancada al pavelló de la Draga de Banyoles, que l'equip de Carles Marco ha acabat decantant en els últims minuts gràcies a l'encert de Sàbat. Aleix Font (19) ha sigut el màxim anotador de l'equip gironí.

Els dos primers quarts han tingut un inici calcat: el Girona dominant i marxant al marcador (11-4) i (28-19), respectivament, però amb el Lleida reactivant-se i aconseguint igualar els dos parcials i, fins i tot, posant-se per davant (18-19) i (38-39). A la segona part la igualtat ha continuat. A 4 minuts pel final semblava que els de Marco feien el pas definitiu (70-64), però un 0-5 tornava a situar el Lleida al partit (70-69). A 1:25 un triple de Sàbat situava el 79-72 que tombava definitivament el Lleida, que ha acabat perdent per 81-75.