El gironí Joan Carrilo és des de dilluns el nou tècnic de l'AEK Larnaca xipriota, que després de la derrota del cap de setmana passat contra l'Omonia (2-1) va decidir destituir el gallec David Caneda, que tenia d'ajudant l'expreparador de l'Olot Julio Bañuelos. Carrillo arriba al seu nou destí acompanyat per un altre gironí, l'expreparador físic del Llagostera i de l'Olot Xevi Coll, que li farà d'ajudant i que ja havia treballat amb ell en l'etapa al Hajduk Split. S'espera que tots dos ja debutin avui en el partit de Copa contra el Kouris Erimis.

Les primeres passes de Joan Carrillo, de 52 anys, en les banquetes les va fer a la base de l'Espanyol, per posteriorment el 2006 assumir el repte de pujar el Girona de Tercera a Segona B, que se li havia escapat a Domènec Torrent. No va acabar la temporada i va ser substituït pel tàndem Ricardo Rodríguez-Javi Salamero, que finalment sí que va assolir l'objectiu.

Després la seva carrera va continuar a Hongria, al Videoton, primer com a ajudant i més tard de primer entrenador, quan va celebrar el campionat hongarès la temporada 2014/15. L'Almeria, el Hajduk Split a Croàcia, el Wisla Cracòvia a Polònia i el Fehervar a Hongria han sigut els altres seus destins. A Larnaca disposarà de molts jugadors espanyols, entre els quals el golejador Naranjo i l'exlateral del Girona Carles Planas.