L'Spar Girona ha guanyat aquesta tarda en el seu primer desplaçament lluny de Fontajau en aquest inici de la Lliga Femenina Endesa. Ho ha fet a la pista de l'IDK Euskotren i de forma clara (63-81). Un partit on han destacat els 11 triples que ha anotat l'equip entrenat per Èric Surís i, de nou, una magnífica Julia Reisingerova que s'ha enfilat fins als 18 punts.

Amb un inici amb un ritme frenètic les visitants han aconseguit marxar en el marcador i després del 10-17 en poc més de cinc minuts les locals ja no han tingut opcions d'aproximar-se en el marcador. Les de Fontajau han estat molt encertades en atac, però també han plantejat un partit molt seriós en defensa, el que ha fet que les basques no poguessin trobar tirs còmodes.

Després de marxar al descans amb 10 punts de marge (38-48) l'Uni s'ha dedicat a conservar l'avantatge i ha jugat amb molta tranquil·litat i serietat els últims 20 minuts. Això ha fet que les gironines anéssin augmentat la diferència en el marcador i han acabat dominant per 18 punts (63-81).

Julia Resingerova i Sonja Vasic han estat les màximes anotadores del partit amb 18 punts cadascuna. La jugadora de la casa, Júlia Soler, ha tingut els primers minuts de la temporada i ha anotat 2 punts.