Ahir el Parc Natural del Cap de Creus va concentrar l'elit del Trail una vegada més. La cita, que es va realitzar a la ciutat empordanesa de Roses amb un recorregut de 23 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu, era una oportunitat única perquè corredors de tots els nivells se superessin en unes condicions marcades per l'inexorable protocol d'higiene marcat per la covid-19. A més, premiava els quatre primers de cada categoria (masculina i femenina) amb el bitllet a la Golden Trail Championship. Enguany la cita mundialista tindrà lloc a les Illes Açores. Qui des de l'inici de la prova va tenir clar que volia viatjar a l'arxipèleg portuguès era el banyolí Oriol Cardona. El jove corredor, va creuar la meta en primera posició després d'aturar el crono quan havia trascorregut 1 hora, 42 minuts i 20 segons des del tret inicial amb una avantatge de dos minuts sobre el segon i tercer classificats, Antonio Martínez i Andreu Blanes.

Pel que fa a la categoria femenina la victòria va ser per Ainhoa Sanz amb 2 hores, 2 minuts i 26 segons. Oihana Kortazar i Azara Garcia de los Salmones van completar el podi i participaran també a la Golden Trail Championship.