El Bayern de Munic alemany, el Xakhtar Donetsk ucraïnès, el Ferencváros hongarès i el Chelsea anglès seran els respectius rivals de l'Atlètic de Madrid, el Reial Madrid, el Barça i el Sevilla en les seves estrenes a la temporada 2020-2021 de la Lliga de Campions.

Els primers a obrir la campanya continental a la fase de grups seran l'equip blaugrana i el sevillista el dimarts 20 d'octubre a les 21.00 hores, al Camp Nou davant el Ferencváros i a Stamford Bridge davant el Chelsea.

Per la seva banda, per al dimecres 21 quedaran els debuts del Madrid, que jugarà a les 18.55 hores al seu estadi davant el Xakhtar, i de l'equip matalasser, que visitarà a les 21.00 l'Allianz Arena de l'actual «rei» de la competició.

La UEFA va acabar publicant ahir a la nit el calendari i els horaris de la fase de grups de la Champions, que es disputarà concentrada entre el 20 d'octubre i el 8 de desembre. El Barça jugarà tots els seus partits a les 21 h. Madrid, Atlètic i Sevilla en tindran almenys un en la franja de les 18.55.