L'Espanyol va guanyar ahir el derbi davant del Sabadell (0-1) gràcies a un gol solitari de Nico Melamed al tram final. El conjunt arlequinat va fer mèrits per merèixer més en l'estrena a la Nova Creu Alta, però un cop més va fallar als últims minuts del partit i segueix sense sumar cap punt des que va començar la Lliga en el seu retorn a Segona A.

Davant la impossibilitat de superar el porter Ian Mackay, que va patir la pressió de Javi Puado i Wu Lei, l'Espanyol va cridar a la segona part el seu home de referència, Raúl de Tomás. Vicente Moreno també va fer sortir els joves Óscar Moreno i Nico Melamed. L'últim va trobar el gol a les seves botes després d'una pèrdua d'Heber. El gironí Ángel Martínez va tornar a l'onze titular. D'aquesta manera, el Girona va adjudicar-se el fanalet vermell i, sense cap punt -igual que el Sabadell- s'allunya fins a 10 punts de l'Espanyol i el Fuenlabrada, que lideren la classificació.