El Barça es va deixar anit els seus primers punts de la temporada després de no passar de l'empat (1-1) al Camp Nou davant d'un ambiciós Sevilla, que va demostrar el seu pas endavant per frenar el conjunt blaugrana, molt més espès que en els seus dos primers partits.

Va ser en un matx trepidant de principi a fi, en el qual el campió de la Lliga Europa va semblar superior per moments i mai li va perdre la cara. El conjunt blaugrana, de la seva banda, mai va poder imposar el futbol obert que havia mostrat contra Vila-real i Celta, sobretot en l'aspecte ofensiu. Va colpejar primer el Sevilla, en un servei de cantonada en què la pilota va quedar morta a l'àrea perquè Luuk de Jong no perdonés. No obstant això, l'alegria li va durar als visitants minut i mig, el temps que va trigar el Barça a trobar la típica entrada de Jordi Alba per l'esquerra. Jesús Navas la va poder tallar amb esforç, però va deixar l'esfèrica franca per a Coutinho, que tampoc va fallar.

Malgrat tot, el Sevilla no va renunciar a les intencions que havia mostrat des del xiulet inicial i va demostrar la seva millora respecte a l'any anterior quan va sortir golejat (4-0) de Camp Nou. Va pressionar molt amunt per entorpir la sortida de pilota local, i li va funcionar gràcies a la feina de Rakitic, Jordán i Fernando, mentre que va estar ferm enrere amb Koundé i Diego Carles per no patir massa en els espais que deixava un Ansu Fati menys efervescent i un Leo Messi menys protagonista.

El guió no va variar excessivament en la segona part, tot i que va augmentar el domini sobre el camp dels de Julen Lopetegui, ambiciosos i prenent els mateixos riscos per a buscar quelcom més que l'empat. Els de Koeman no van poder tenir el control del partit i tampoc van trobar la forma de realitzar bones transicions. Els dos tècnics van decidir moure les seves banquetes per refrescar els seus equips i tots dos ho van fer amb canvis ofensius amb les entrades de Trincao (Griezmann) i Pedri (Ansu), i de Munir (Suso) i En-Nesyri (Ocampos). El marroquí va enviar un centre que, després de tocar en Araújo, va anar al travesser.

Amb el pas dels minuts, el Sevilla va anar perdent pistonada, sense deixar de mirar endavant. No obstant això, els minuts finals, amb el debut de Dest com a lateral esquerre per la lesió d'Alba, va ser Bounou el que pitjor ho va passar. El porter sevillista va posar una bona mà en un xut de Messi i va tapar bé el perillós intent de Trincao per salvar un valuós punt i demostrar que té ganes de donar guerra.