El Bordils encara no sap el que és guanyar en aquest inici de la Divisió d'Honor Plata d'handbol. Aquesta tarda ha perdut a la pista del Lalín gallec, nouvingut en la competició per un contundent 28-21.

El primer quart d'hora de partit ha estat igualat i els blanc-i-verds tenien un lleuger avantatge (5-6). Però en set minuts els locals han fet un parcial de 6-0 que ha trencat el partit (11-6) i s'ha arribat al descans amb aquest avantatge de 5 gols a favor dels gallecs (15-10).

En la segona meitat, el conjunt entrenat per Pau Campos tampoc ha tingut gaires opcions d'entrar dins el partit, ja que en cap moment, llevat del 15-11, ha pogut reduir la diferència de 5 dianes. Una llosa massa pesant pels visitants que han acabat perdent per 7 gols (28-21) que fa que el Bordils hagi sumat 1 dels 6 punts en aquest inici de campionat.