La selecció espanyola va vèncer 1-0 a Suïssa gràcies a Mikel Oyarzabal, que en la primera part va aprofitar un regal del conjunt helvètic amb el qual el combinat de Luis Enrique es manté en el lideratge del Grup 4 de la Lliga A de la Lliga de Nacions.

Amb poca lluentor i sense poder exhibir el seu millor futbol, Espanya va complir per a sumar la seva segona victòria en el torneig. La sort la va portar Oyarzabal, que després d'un error del porter Sommer als 14 minuts va marcar l'única diana d'un duel en el qual David de Gea va tenir protagonisme amb una gran intervenció en el primer acte.

Espanya és líder del Grup 4 amb 7 punts després d'empatar 1-1 contra Alemanya i guanyar 4-0 i 1-0 a Ucraïna i Suïssa, respectivament. Treu dos punts de distància a Alemanya, quatre a Ucraïna i sis a Suïssa. El pròxim compromís el disputarà davant Ucraïna dimarts que ve.