L'Olot ha tancat aquest migdia la pretemporada amb una victòria contra el Terrassa, de Tercera divisió, gràcies als gols d'Albert Blàzquez i de Juan Delgado. Els garrotxins havien començat perdent (Mico ha fet el 0-1 al minut 38) però poc després, una canonada llunyana de Blázquez retornava l'empat, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. A un quart d'hora del final Juan Delgado ha firmat el gol de la remuntada després d'una gran cursa de Roger Escoruela, que ha servit el gol en safata al seu company. El partit s'ha disputat a les instal·lacions de Royalverd i posa punt i final a la pretemporada. Diumenge 18 d'octubre l'Olot obrirà una nova temporada a Segona B visitant el Cornellà (12.00).