Chelsea Gray, el fitxatge estrella de l'Spar Girona aquesta temporada, ja està integrada als entrenaments de grup. La base nord-americana va arribar dissabte passat a la ciutat després d'haver competit a la WNBA i haver disposat d'uns dies de descans. Ara ja està a punt per debutar, aquest diumenge, a Fontajau, contra el Casademont Saragossa (12.00).

Gray va començar a treballar individualment, com marquen els protocols per combatre la pandèmia, i una vegada les proves de la covid-19 han confirmat el negatiu, s'ha pogut integrar, ja des d'aquest matí, amb el grup que dirigeix Èric Surís.

TORNAR A GIRONA

"Sempre m'han agradat els llocs on he anat, però en especial Girona. Quan vaig signar van venir-me tots els records amb l'equip, l'afició... Va ser una gran experiència. Trobava a faltar la ciutat. L'equip ha canviat molt, però els restaurants del centre continuen sent els mateixos".

OBJECTIU

"Espero fer grans coses tant a la Lliga com a l'Eurolliga. Puc contribuir a l'equip amb experiència perquè en tinc molta a Europa, Estats Units, amb la selecció... Però també treballaré dur per aportar en el joc ofensiu i defensiu a la pista. Vull ajudar a guanyar el campionat i l'Eurolliga".

MISSATGE PER A L'AFICIÓ

"Els trobo molt a faltar. Espero veure el màxim d'afició possible als partits".