El pilot italià de MotoGP Valentino Rossi ha donat positiu per coronavirus, segons ha confirmat ell mateix a través d'un comunicat públic, i no correrà aquest cap de setmana al Gran Premi d'Aragó, onzena prova del Mundial de motociclisme.

El de Tavullia, que també es perdrà la següent cita del Mundial, ha explicat que des d'aquest matí ha tingut símptomes. "Aquest matí m'he aixecat i no em trobava bé. Els ossos em feien mal i tenia una mica de febre. He cridat al metge immediatament i m'han fet dues proves. La PCR ràpida ha sortit negativa, com el test que vaig passar el dijous. Però la segona, el resultat de la qual m'ha arribat aquesta tarda a les quatre, és positiva, desafortunadament", ha indicat.

"M'entristeix molt no poder córrer la carrera d'Aragó. Voldria ser optimista i confiar, però crec que per a la segona carrera a Motorland també serà un 'no apte'", ha afegit l'italià, que està "trist i enfadat" per haver de perdre's dues cites del campionat.

En aquest sentit, Rossi ha dit que ha "fet tot el possible per a respectar les normes i el protocol". "Encara que el test del dijous va ser negatiu, em vaig autoconfinar quan vaig arribar de Le Mans. De totes maneres, això és el que hi ha i no puc fer res per canviar la situació. Seguiré les instruccions mèdiques i espero sentir-me bé aviat", ha finalitzat.