Jaume Masià (Honda) ha aconseguit aquest diumenge la victòria en una emocionant cursa de Moto3 al Gran Premi d'Aragó, en què Raúl Fernández (KTM) també ha pujat a podi com a tercer classificat, mentre que el seu compatriota, el gironí Albert Arenas (KTM), reté el liderat del Mundial després de concloure setè.

En una trepidant última volta a MotorLand Aragó, el valencià aconsegueix, un any i mig després de guanyar per primera vegada a l'Argentina, la seva segona victòria en el Campionat del Món i el segon podi de l'any, i es converteix en el vuitè guanyador diferent en 11 carreres.

Tot això després posar-se al capdavant de la carrera en l'última volta per davant del sud-africà Darryn Binder (KTM), segon, i el madrileny Raúl Fernández (KTM), que va dominar gairebé tota la prova i va haver de conformar amb el tercer lloc en la seva primer podi mundialista.

Per la seva banda, Albert Arenas, setè aquest diumenge, reté el primer lloc de la classificació general amb 144 punts, 13 més que el seu principal rival al Mundial, el japonès Ai Ogura (Honda) -catorzè a Alcanyís-, i 18 més que l'italià Celestino Vietti (KTM), guanyador a Le Mans i que va acabar la carrera novè.