L'estrena de l'Olot aquesta temporada a Segona B continua penjant d'un fil per culpa de la pandèmia de la COVID-19. El conjunt garrotxí ja no va poder jugar el primer partit del curs, previst per diumenge passat al migdia, al camp del Cornellà per culpa de tres casos positius a la plantilla i ara està pendent de saber si podrà rebre el Barça B aquest diumenge al Municipal (17.00) en partit de la segona jornada de Lliga. El club segueix fil per randa el protocol establert per la Federació Espa­nyola de Futbol, que indica que cal aïllar els tres jugadors afectats, i fins i tot va més enllà perquè la plantilla s'ha confinat al complet voluntàriament. Els homes de Raúl Garrido no s'entrenen des de divendres mentre són a l'espera de saber què passarà amb el partit contra el Barça B.

Des de l'entitat garrotxina, es continuaran fent els tests d'antígens cada setanta-dues hores per, d'aquesta manera, reduir el risc de contagi i anar controlant que no hi hagi més casos dels que ja s'han conegut. Dissabte passat al vespre, el jutge del Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol va fer pública la suspensió del partit contra el Cornellà arran de la detecció de tres casos positius a la plantilla. Aquesta setmana, i un cop aïllats dos jugadors infectats -el tercer va ser al final un fals positiu-, la intenció era reprendre els entrenaments però l'aparició dimarts d'un tercer positiu confirmat va fer canviar els plans. La plantilla s'ha confinat voluntàriament i és a l'espera de conèixer la decisió de la Federació sobre què passarà amb el partit contra el Barça B de diumenge.

En aquest sentit, en cas que la Federació es decanti per ajornar el partit contra el filial blaugrana, l'Olot hauria d'esperar una altra setmana per entrar en competició. Sempre que, això sí, no surtin més casos positius en els tests d'antígens que es faran demà a la plantilla. El següent partit dels de Garrido seria el cap de setmana següent contra el Gimnàstic al Nou Estadi de Tarragona.