Jordi Farré, precandidat i impulsor legal del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, ha anunciat aquest divendres que emprendrà accions legals si el referèndum es posposa més enllà del 2 de novembre, la data límit que marquen els Estatuts del club per a la seva celebració.

"La secretària general de l'Esport va fer un comunicat en què va deixar clar que des del punt de vista normatiu i sanitari actual no hi ha cap motiu perquè es posposi el referèndum. No s'entén que després d'aquesta informació al club, a través del vicepresident social Jordi Cardoner, decideixi demanar 15 dies de pròrroga", ha sentenciat Farré a l'Agència EFE.

"No pot ser que aquesta directiva sempre estigui fent el que més li convé segons els seus interessos i fins sigui capaç de saltar-se els Estatuts del club", ha afegit.

Segons aquests, el club compta amb un màxim de 20 dies hàbils, que es compliran el dilluns 2 de novembre, per celebrar el referèndum des de la notificació del requeriment de la Mesa del Vot de Censura.

Però Farré ha volgut deixar molt clar que les accions legals sempre seran "contra aquesta junta directiva i mai contra el Barcelona".