27 de octubre de 2020
27.10.2020
Diari de Girona

Bartomeu convoca una reunió extraordinària de la directiva

A la reunió es podria tractar sobre la dimissió en bloc de la directiva. L'equip dirigent, segons els estatuts de l'entitat, hauria de convocar avui mateix els detalls de l'organització de la moció de censura

27.10.2020 | 16:08
Bartomeu convoca una reunió extraordinària de la directiva

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha convocat per a aquesta tarda (19.00 hores) una reunió extraordinària de la junta directiva, un cop coneguda la postura de la Generalitat de Catalunya, que no considera que hi hagi "impediments jurídics ni sanitaris" per celebrar el vot de censura.

Segons ha informat el club blaugrana, alguns dels directius assistiran presencialment a la reunió i altres ho faran de forma telemàtica.

A la reunió es podria tractar sobre la dimissió en bloc de la directiva. L'equip dirigent, segons els estatuts de l'entitat, hauria de convocar avui mateix els detalls de l'organització de la moció de censura.

En el cas que es produeixi la dimissió, una comissió gestora, presidida per Carles Tusquets, president de la comissió econòmica estatutària, es faria càrrec de l'entitat i convocaria eleccions en un termini màxim de tres mesos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors del Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.