El Llagostera ja pot dir que el Municipal rebrà un equip de Primera o Segona en la primera ronda de Copa del Rei després de doblegar ahir el Platges de Calvià per 3-0 en els quarts de final de Copa Federació. En un duel tens per tot el que hi havia en joc, Sascha, Cortés i Gil Muntadas van decantar la balança pels gironins a la segona part en deu minuts. A més a més de disputar el torneig del KO, que comporta 40.000 euros assegurats, els llagosterencs jugaran les semifinals de la Copa Federació contra l'UCAM Múrcia. Classificar-se per a la final suposaria un altre bon pessic per als gironins.

El Platges de Calvià va arribar al Municipal per posar-ho difícil. Diego González i Monreal, la parella de centrals, no se'n sortien a l'hora de sortir amb la pilota des del darrere. Guiu per la dreta era un punyal. De les seves van sortir les millors ocasions. Sascha en va tenir un parell a boca de gol, però les seves rematades van sortir fora per poc. Abans, el capità Gil Muntadas va errar un u contra u quan ho tenia tot de cara. Per part del Platges de Calvià, cap ocasió va inquietar Marcos.

David Garcia i Èric Jiménez van entrar a la represa i van donar la serenor i electricitat que mancava als d'Alsina. El botí era suculent. Cap dels dos combinats acabava d'arriscar per obtenir els llaminers premis que comportava la victòria. El temps transcorria i la tensió es podia tallar amb un ganivet. Fins que van arribar els deu minuts màgics. La igualtat la van trencar Cortés i Sascha, que van tornar a ser protagonistes. El 7 va picar un servei de cantonada per què el 9 fes el que millor sap fer. Marcar amb la testa el primer gol de la tarda. La diana va fer que els balears es trenquessin i dos minuts més tard seria Cortés qui va posar el 2-0 a l'electrònic després d'engaltar una pilota solta dins l'àrea. Gil Muntadas, amb una genialitat, va convergir una centrada-xut en el tercer i definitiu gol. El Llagostera torna a la Copa.

FITXA TÈCNICA

UE Llagostera: Marcos, Monreal (Lucas Viale, m.86), Cortés (Adrià Garcia, m.88), Sascha, Gil Muntadas, Roig (Genar Fornés, m.82), Diego González, Pere Martínez, Manchón (David Garcia, m.45), Guiu i Dubasin (Èric Jiménez, m.45).

Platges Calvià: Steven, José, Blai, Pajuelo, Nilson Lozano (Gori, m.76), Bigas (Josemi, m.76), Ramos, Pedro (Borja, m.67), Amengual (Orell, m.13) i Edu (Enrique, m.45).

Gols: 1-0, m.71: Sascha; 2-0, m.75: Sergio Cortés; 3-0, m.80: Gil Muntadas.

Àrbitre: Ramírez Marco. Va amonestar Dubasin (Llagostera) i Bigas, Lozano i Enrique (Platges Calvià).

Estadi: Municipal. Uns 250 espectadors.