El Reial Madrid va frenar les turbulències abans de rebre aquest dimarts l'Inter de Milà a la Champions amb una victòria davant l'Osca (4-1). Un partit que es va resoldre gràcies a la inspiració d'Eden Hazard, que va obrir el marcador amb un gran xut amb la cama esquerra, i pel talent de Karim Benzema, autor d'un doblet.

Dos partits més tard, l'equip entrenat per Zidane va tornar a guanyar a casa. Tot i així, no va ser fàcil pels blancs, que van haver de patir l'atreviment del seu rival en el quart d'hora inicial. L'equip de Míchel, que té de tot menys complexos, va treure pit al principi, però va acabar pagant les desfetes de Cadis i Xakhtar i, fins i tot, els de Mönchengladbach. Després de l'1-0, obra de Hazard al minut 40, el Madrid va ser un altre.

Abans del descans, Benzema va fer el segon gol pels blancs, i semblava que el partit havia acabat a la mitja part. Valverde, als 8 de la represa, va ser l'encarregat de sentenciar el matx (3-0), tot i que Ferreira va posar emoció amb el 3-1 a un quart d'hora per al final. Benzema, en les acaballes, va posar la cirereta al pastís (4-1).