El president de la Comissió Gestora del FC Barcelona, Carles Tusquets, va anunciar ahir que «les eleccions seran al voltant de les dates de Nadal», a la roda de premsa que va fer després de la primera reunió del nou òrgan de govern del club. «Hem decidit convocar les eleccions en el període més curt possible de temps sempre que les condicions sanitàries ho permetin», va precisar.

En aquest sentit, va informar que s'ha format un grup de treball perquè es puguin fer aquests comicis que està format pel síndic del soci, Joan Manuel Trayter, per la Comissió de Transparència i per la Comissió de Disciplina. Aquest grup de treball proposarà «un pla de treball coordinat amb les autoritats sanitàries».

Tusquets va seguir explicant que el club dedicarà «tots els recursos logístics i humans per organitzar unes eleccions al nivell que es mereix aquest club». «Encara no hem tingut cap reunió amb la Generalitat, però les informacions que ens arriben ens diuen que serà molt complicat celebrar una votació entre novembre i desembre», va afegir.

Va obrir la porta, d'aquesta manera, «a la distribució del vot en diferents seus» alhora que va descartar la possibilitat d'implementar el vot electrònic, «perquè no ho preveuen els estatuts». D'altra banda, el president de la Comissió Gestora també es va referir a la situació econòmica de l'entitat blaugrana, la qual va qualificar com a «molt complexa».

«Necessitem seguir reduint les nostres despeses a curt termini i seguim treballant a la taula de negociació salarial amb els jugadors i el personal no esportiu del club per tancar l'acord abans del 5 de novembre. Espero que tot el personal estigui a l'altura de les circumstàncies», va afirmar.

En aquest sentit, va revelar que li ha arribat una predisposició per part dels jugadors «per arribar a un acord» abans del 5 de novembre.