El Quart Germans Cruz va començar la Lliga EBA amb una victòria davant el Consell Air Europa, de Mallorca (80-74), en un partit igualat fins al final del tercer període, però que l'equip entrenat per Carles Ribot va començar a trencar en l'inici de l'últim període, no sense patiment.

No va ser fàcil per als locals encetar la temporada amb un triomf, i és que en l'inici del partit, els visitants dominaven (14-19). Després, el Quart va reaccionar, tot i que va arribar al descans amb un lleuger desavantatge (37-38).

Després d'un tercer període també molt igualat (55-54), els locals van trencar el duel agafant un avantatge de 9 punts en els tres primers minuts de l'últim període (68-59). Una diferència que els faria afrontar els últims minuts de partit amb una mica més de tranquil·litat, i tampoc es van espantar quan els mallorquins van tornar a aproximar-se a només 3 punts (77-74) quan faltaven poc menys de dos minuts pel final. Un triple de Xavi Costa, posava el definitiu 80-74. I és que després, una bona defensa dels de Carles Ribot segellava el triomf local.