El davanter del Barcelona Ansu Fati ha estat intervingut aquest dilluns de la seva lesió al menisc intern del genoll esquerre i estarà de baixa durant un temps estimat de quatre mesos, segons ha pronosticat el club blaugrana.

"El jugador del primer equip Ansu Fati ha estat intervingut aquest dilluns satisfactòriament de la lesió en el menisc intern del genoll esquerre a càrrec del doctor Ramon Cugat i sota la supervisió dels serveis mèdics del club. El temps de baixa aproximat serà de quatre mesos", va anunciar el Barcelona.

D'aquesta forma, l'internacional espanyol es perdrà entre unes 15 i 20 jornades de LaLiga Santander, així com la resta de la fase de grups de la Lliga de Campions. L'objectiu del club blaugrana serà recuperar-lo per als vuitens de final de la màxima competició europea, que es disputaran a la fi de febrer i principis de març.

Fati va caure lesionat en l'últim partit davant el Betis després d'una entrada del defensa visitant Mandi, que va cometre penal quan el marcador al Camp Nou era de 1-0. Malgrat les molèsties al genoll, va aguantar fins al descans, quan va ser substituït per Leo Messi.

Malgrat la seva joventut, l'extrem ja ha disputat un total de 43 partits amb el primer equip blaugrana en els quals ha anotat 13 gols i ha repartit tres assistències. Aquesta temporada estava sent un fix en les alineacions de Ronald Koeman i en la seva absència s'espera que cobrin encara més importància jugadors com Pedri o Ousmane Dembele.