L'Olot continua sense conèixer la victòria aquesta temporada. Després de la derrota al camp del Nàstic i de l'empat de diumenge a casa contra el Badalona, els garrotxins van perdre ahir un dels dos partits que tenia pendents pel coronavirus, contra el Cornellà, amb un clar 3-0 que deixa l'equip que entrena Raul Garrido a la cua de la classificació. Abans del descans, un gol de Pol Moreno, a la sortida d'un córner, va trencar l'equilibri al marcador i, a l'inici de la segona meitat, els dols d'Agus Medina i Max Marcer van sentenciar una derrota que va deixar molt mal regust de boca Garrido: «Estic emprenyat, hem estat malament i hem de millorar. Ens hem d'espavilar, perquè ens cal competir millor. No hi ha excuses».

A la primera meitat, el Llagostera va intentar crear perill amb les connexions entre Xumetra i Juan Delgado mentre que el Cornellà, en canvi, buscava un joc més directe amb la referència a dalt de Pablo Fernández. El partit semblava que arribaria al descans amb empat a 0 en el marcador, però va arribar una autèntica gerra d'aigua freda. «Hem defensat un córner malament en el primer gol», deia després partit Garrido tot recordant com el seu equip havia deixat una pilota morta a la mitja lluna perquè Pol Moreno afusellés Ballesté. Tocava reaccionar, però, l'inici de la segona meitat va ser funesta per als garrotxins amb el gol d'Agus Medina en el primer minut. Amb l'Olot molt tocat, el 3-0 de Max Marcet va ser la sentència i només va faltar un forta topada entre Jordi Masó i el veterà futbolista olotí del Cornellà Albert Dorca que va acabar amb el primer amb el nas trencat.