El Sarrià ha perdut el primer partit a casa aquesta temporada. Ho ha fet contra el Novás (26-30), únic equip invicte de la competició, després que al conjunt local perdrés la intensitat en el segon temps.

En el primer temps, el conjunt entrenat per Salva Puig ha estat superior, i ha gaudit d'un avantatge de 3 gols (8-5). Una diferència que no ha pogut conservar al final dels primers 30 minuts, i és que s'ha arribat al descans amb empat a 12.

En la represa, els visitants han estat molt superiors, molt forts en defensa i atac, i això ha fet que el Sarrià només pogués anotar 5 gols en 15 minuts (17-18). Ha estat en l'últim quart d'hora quan els gallecs han anat obrint forat i no han deixat opcions als locals a entrar dins el partit.

Per altra banda, el partit del Bordils a la pista del Sant Martí Adrianenc es va haver d'ajornar pel mal estat del parquet. D'aquesta manera, el conjunt entrenat per Pau Campos encandena tres setmanes sense poder competir.