El Llagostera continua comptant els partits per empats després del meritori punt que va aconseguir ahir al migdia al Municipal de Badalona (0-0). En un partit tancat i amb poques ocasions, els d'Oriol Alsina van gaudir d'alguna arribada i d'un parell d'accions d'estratègia per endur-se els tres primers punts de la temporada, però l'encert no els va ser favorable.

La primera oportunitat la va tenir Gil Muntadas ben aviat, al minut 3, en una acció de pissarra a pilota aturada. Ben poc, però, van trigar els locals a respondre amb una bona combinació, que va culminar el davanter Néstor Albiach, sense sort. Fins arribar a l'equador de la primera meitat, en un duel d'anades i vingudes, tots dos equips van tenir un parell d'opcions més per obrir la llauna, però qui es va acostar més a l'àrea rival va ser el Badalona, amb un joc profund i vertical per les bandes. A partir del minut 25, el joc es va concentrar al mig cap. Cap dels dos conjunts volia cedir el primer gol i, més enllà de xuts de lluny i centres que no trobaven rematador, l'àrbitre va xiular la mitja part sense que l'electrònic hagués variat.

A la represa, tant Alsina com Manolo González van introduir canvis per refrescar els onzes inicials i certament va ser el tècnic llagosterenc qui va semblar més encertat. Els blaugranes es van llançar a l'atac i van gaudir de diverses ocasions de gol, la més clara de les quals la va tenir Magallan, que va rematar l'esfèrica i va marxar fregant el travesser. A les acaballes, el Badalona va intentar contrarrestar el domini visitant, tot i que de res els va servir.

Alsina va valorar positivament el primer partit de la temporada fora de terres gironines, assegurant ser-ne conscient de com de complicat és sumar els tres punts a Badalona: «La primera part ha tingut el protagonisme el Badalona i ens han entrat per la banda esquerra. La segona part potser l'hem dominat més. Crec que el resultat és just». D'altra banda, també es va mostrar esperançat amb els partits que venen i amb la manca de gol dels seus jugadors: «Ens falten dos partits. Però el gol es paga molt car. Hi ha equips que es poden permetre jugadors de màxim nivell i després hi ha la resta dels mortals que els costa moltíssim». Finalment, davant l'evident comptetitivitat de tots els clubs de la competició, Alsina va sentenciar que «en competir ara només equips catalans tots ens coneixem molt i això fa que la igualtat tàctica sigui tremenda i per això hi hagi tants empats».

El Llagostera se situa a la part baixa de la taula, però només ha disputat tres partits de les cinc jornades que s'han celebrat fins ara i ha deixat bones sensacions contra l'Andorra (0-0), contra l'Hospitalet (1-1) i aquest darrer cap de setmana contra el Badalona.

Dia especial per a Marcos Pérez

El porter llagosterenc va disputar cinc temporades al Badalona abans d'aterrar a terres gironines. «Durant els cinc anys que vaig jugar amb ells em vaig sentir molt estimat per tota la gent del club i per l'afició», comentava el porter blaugrana el dia previ al duel.