El migcampista del Barcelona Sergio Busquets va passar revista ahir amb els serveis mèdics del Barça, que li van confirmar que pateix un esquinç del lligament lateral extern del genoll esquerre que li farà perdre's, com a mínim, el partit de dissabte que ve contra l'Atlètic de Madrid. Busquets, convocat per Espanya en aquesta finestra de partits de seleccions, es va lesionar durant l'enfrontament contra Suïssa, en el partit de la Lliga de les Nacions.

Mentre el migcampista se sotmetia a una revisió de la seva lesió a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els seus companys s'entrenaven a les ordres de Ronald Koeman. A l'espera de la reincorporació dels internacionals, la sessió va comptar amb la participació de Ter Stegen, Piqué, Aleñá, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Jordi Alba, Matheus, Umtiti i Junior, del primer equip, i d'Arnau Tenas, Mingueza i Ramos Mingo, del filial. La plantilla blaugrana tornarà a entrenar-se a les instal·lacions de Sant Joan Despí aquesta tarda (17.00), per seguir preparant el proper partit de Lliga contra el conjunt matalasser.

D'altra banda, Luis Suárez ha tornat a donar positiu en les proves PCR realitzades a la concentració d'Uruguai i es perdrà el partit contra el Barcelona. Malgrat que dilluns les proves van revelar el seu contagi en primera instància, l'Atlètic confiava que pogués tractar-se d'un fals positiu, cosa habitual en les últimes setmanes. Però ahir aquest somni es va esvair i els matalassers perdran per al duel de dissabte al Wanda un dels seus millors jugadors.