L'empresari Paco Gutiérrez Llosas, propietari de la gestoria del carrer Nou de Girona que portava el seu nom, i un dels pioners de l'automobilisme català i gironí, ha mort als 80 anys víctima d'una llarga malalatia.

Va ser un gran esportista multidisciplinar. Els seus inicis en l'esport van començar amb l'hoquei sobre patins, on va desenvolupar la tasca d'àrbitre. Més tard va arribar a ser campió d'Espanya de Tir al plat. Però va ser la seva gran afició per l'automobilisme el que el va fer més conegut. Les carreres van ser el seu hobby, va estar en actiu des de 1969 fins a 1981, tant en ral·lis com a muntanya, i més tard va ser el president de l'Escuderia Girona. A partir d'aquesta època va iniciar la seva faceta d'organitzador.

Així durant els anys 80 va instaurar a Espanya el Campionat d'Europa d'Autocross, primer al circuit de les Planes, i posteriorment al de Sils, instal·lació que ell mateix va crear i que va ser construïda estratègicament amb dos variants: Autocross i Rallycross.

Amb l'entrada del seu fill Francesc en la competició automobilística es va anar apartant del Motorsport per vincular-se més de prop amb el futbol, ??arribant a ser vicepresident del Girona FC entre els anys 80 i primers dels 90. El setembre de 2015 es va retre homenatge a Paco Gutiérrez i a l'Escuderia Girona durant el BarcelonaRX, com a impulsor del primer rallycross d'Espanya.