El Peralada s'ha imposat aquest migdia amb un home menys al Girona B (0-1) en el derbi gironí de Tercera. Els d'Albert Carbó segueixen sense conèixer la derrota i superen els gironins a la part alta de la taula després d'acabar amb la seva imbatibilitat. Ritxi ha marcat de penal al minut 42, després d'una falta que Monjonell ha comès sobre Aranu Ortiz.

A l'inici de la segona part, Ivan Amoedo ha estat expulsat amb doble targeta groga. A partir d'aquí, el Girona B ha crescut protagonitzant un setge sobre els xampanyers que s'han aferrat a defensar la victòria. D'aquesta manera, el Peralada supera els gironins a la classificació i se situa segon.

FITXA TÈCNICA

Girona B: Jona, Gamell, Jofre (Jandro, min. 87), Dan, Adri (Gonpi, min. 62), Joel (Kemo, min. 46), Ferran, Turmo (Naranjo, min. 62), Sulei, Sergi (Monjo, min. 35) i Nil.

Peralada: Aroca, Puig (Papa, min. 62), Coro, Romero, Iván Amoedo, Eric Vilanova, Casanova, Josu (Muritala, min. 73), Ritxi (Cunill, min. 93), Arnau Ortiz (Diaby, min. 73) i Maxi (Micaló, min, 62).

Gols: 0-1, min. 42: Ritxi, de penal.

Àrbitre: Moreno Villaceija. Ha amonestat Monjo, Nil, Dan, Ritxi (Girona B); Josu, Casanova (Peralada). Ha expulsat Ivan Amoedo amb dues targetes gorgues.

Estadi: Riudarenes, sense públic.