Al Girona femení se li està fent més difícil del que esperava el salt a Primera Nacional. L'exigència és màxima a la categoria i les errades es paguen cares. Ningú perdona. El conjunt blanc-i-vermell segueix sense tocar fons amb una nova derrota ahir al camp del Saragossa (3-0). Les locals van posar-se per davant del marcador amb dos gols a la primera part, fent difícil la remuntada a la segona. Sobretot, després d'un gol de falta directa al minut 62 que va servir al Saragossa per sentenciar.

Amb la ferida ben oberta després de rebre tants pals aquest inici de temporada, el sènior A va reviure els obstacles de cada jornada. Faltava poc per al primer quart d'hora de joc, quan una jugadora del Saragossa va aprofitar un mal refús al mig del camp per engaltar la pilota i col·locar-la a l'escaire de la porteria d'Astrid Casanova. Un error també les va condemnar al 35 amb el segon gol.

A la represa, van quedar-se sense opcions quan les locals feien pujar el 3-0 definitiu amb un gol de falta directa des de la frontal. Aquesta és la cinquena derrota seguida de l'equip d'Eduard Sanmartín, que encara no ha sumat cap punt a la classificació. Diumenge rep el Sant Gabriel.