La capella ardent amb les restes de Diego Armando Maradona s'ha obert aquest dijous al públic a la Casa Rosada, seu del govern argentí, amb la presència de milers de persones als voltants de l'edifici.

L'astre del futbol va morir aquest dimecres, als 60 anys, a la seva residència de Tigre a conseqüència d'una aturada cardiorespiratòria i les seves restes van ser traslladades durant la nit des del seu domicili a la seu governamental, al centre de Buenos Aires.

Després de rebre un comiat de caràcter íntim amb els seus familiars, amics, exfutbolistes i algunes autoritats a la seva residència, el fèretre va ser traslladat amb una comitiva escortada per la policia fins a la capital argentina.

A aquesta es van unir centenars d'afeccionats i admiradors de l'estrella esportiva que van col·lapsar amb els seus vehicles l'autopista d'entrada a la capital de Buenos Aires.

Segons informen mitjos locals, en l'obertura de la vetlla es van produir alguns tumults que van obligar a tancar la seu de la Casa Rosada durant uns minuts, tot i que posteriorment va poder ser reoberta.

El fèretre en el qual reposen les restes de Maradona ha estat embolicat en una samarreta argentina amb el mític número 10 que lluïa quan jugava.

Les imatges de televisió també van mostrar com alguns afeccionats van llançar al fèretre samarretes d'altres equips com el Boca Júniors o la pròpia selecció argentina.