L'Spar Girona continua imbatut amb Alfred Julbe a la banqueta però a diferència dels altres partits des de l'arribada del nou entrenador, avui guanyar l'Araski no ha sigut gens fàcil. A poc més de tres minuts del final les locals dominaven d'un (50-49) però aleshores han aparegut Elonu i Palau per, amb 4 punts cadascuna, ficar un parcial de 0-8 i donar un avantatge clau a l'Uni (50-57) que ja ha sigut definitiu per encarrilar el marcador final de 54-62.

L'equip gironí no ha badat i ha acabat firmant un parcial de 4-13 en aquests darrers minuts per sentenciar el combatiu equip basc, sentenciat definitivament amb una falta antiesportiva de Cruz. Elonu, amb 18 punts, ha estat la màxima anotadora del partit.

Ara l'Spar Girona ja pot pensar en l'Eurolliga. Fontajau acollirà dimarts, dijous i divendres que ve els partits de la primera bombolla. Dimarts les gironines s'enfrontaran al Riga, dijous a l'Ekaterimburg i divendres al Schio.