El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) ha signat aquest dissabte la pole per a la carrera del Gran Premi de Bahrain, antepenúltima cita del Mundial de Fórmula 1, mentre que l'espanyol Carlos Sainz (McLaren) partirà quinzè després de patir un accident en la Q2 que li ha impedit continuar competint en la sessió de qualificació.

Una vegada més, el heptacampeó del món no ha donat opció als seus rivals i ha mostrat un domini aclaparador en la nit bareiní, on ha confirmat la seva dècima primera posició de graella de la temporada i la número 98 de la seva carrera. Al costat d'ell partirà en primera fila l'altre representant de les 'fletxes platejades', el finlandès Valtteri Bottas.

Mentrestant, l'holandès Max Verstappen (Xarxa Bull) encapçalarà una segona línia en la qual li acompanyarà el seu company d'equip, el tailandès Alexander Albon. El mexicà Sergio Pérez (Racing Point), l'australià Daniel Ricciardo (Renault), els francesos Esteban Ocon (Renault) i Pierre Gasly (AlphaTauri), el britànic Lando Norris (McLaren) i el rus Daniil Kvyat (AlphaTauri) han completat el 'Top 10'.