Dues cares. La primera meitat i la segona. Un primer temps fluix en defensa i un porter visitant, Pepe Martín, crescut sota pals, van fer que el Sarrià, que mai va perdre la cara al partit i, fins i tot, va capgirar una diferència de sis gols, acabés perdent a casa davant l'Alacant (26-28). Un derrota, la tercera consecutiva, que deixa el conjunt entrenat per Salva Puig en una situació complicada al final de la primera volta del campionat.

No es va trobar còmode el Sarrià en els primers compassos de partit. El conjunt visitant, sobretot a partir de Dídac Villar i Kike Moreno, va fer molt mal a una defensa local molt fràgil. Uns blaus que tampoc van tenir sort en atac, i és que es van trobar amb un immens Pepe Martin sota pals que aturava, gairebé, tot el que li arribava. Això ho van aprofitar els alacantins per agafar un clar avantatge de 6 gols quan s'havien jugat 23 minuts de joc (8-14).

Al descans (13-17), Salva Puig va canviar d'estratègia, i a partir d'una defensa 5-1 va recuperar sensacions. Més inspirats en atac, els blaus van saber donar la volta en el marcador quan s'havien jugat 18 minuts del segon temps (24-22). S'havia fet el més complicat, només calia rematar.

«El desgast físic que hem hagut de fer en l'inici de la segona meitat per capgirar el resultat, ens ha perjudicat en els minuts finals», declarava Salva Puig, qui tampoc va quedar massa content amb algunes decisions arbitrals. 6 minuts pel final i empat a 25. Va ser aquí quan Padilla, l'altre porter visitant, va aparèixer, i amb un parell d'aturades en els moments clau va fer que el seu equip pogués tornar a agafar un avantatge de dos gols (25-27). I quan no es trobaven amb algun porter visitant al llarg del partit, es van topar amb la fusta en més d'una ocasió. Ni una exclusió visitant, quan faltaven 3 minuts, va fer reaccionar al Sarrià, que ja estava molt cansat, i els dos punts van marxar fins a Alacant.