L'Alabès va aconseguir els tres punts davant el Reial Madrid (1-2) a l'Alfredo di Stéfano gràcies als gols dels Lucas Pérez, de penal, al minut 5 i de Joselu Mato, després d'una badada de Courtois, i una gran dosi de patiment als minuts finals quan el Madrid cercava la igualada. El brasiler Casemiro va reduir distàncies en el m.86 rematant una pilota perduda en l'àrea petita, però l'intent de remuntada es va quedar en un xut d'Isco Alarcón al travesser ja amb el temps complert. Els blancs van mostrar la pitjor cara i sumen el tercer partit sense conèixer la victòria a La Lliga -dues derrotes i un empat- que el deixen a sis punts del líder la Reial Societat. Per la seva banda, l'Alabès de Pablo Machín suma el cinquè partit sense perdre en una victòria de prestigi que li permet allunyar-se de baix.