La Comissió Gestora del FC Barcelona ha confirmat avui dilluns el 24 de gener com a data de les eleccions a la presidència de l'entitat, un cop consensuada la mateixa amb la Generalitat de Catalunya.

Segons informa el club mitjançant un comunicat, el 16 de desembre és quan es publicarà oficialment la convocatòria. D'aquesta manera, entre el 23 de desembre i l'11 de gener, els precandidats procediran a recollir les 2.257 signatures de socis que necessiten per convertir-se en candidats.

La campanya electoral es desenvoluparà durant el 15 i el 22 de gener. El club també ha informat que els col·legis electorals seran descentralitzats. A Barcelona es votarà a les instal·lacions del Camp Nou, també hi haurà seus a Tarragona, Tortosa, Lleida, Girona i Andorra, així com a Madrid, Sevilla, València i Palma de Mallorca.

En els propers dies es determinarà la disposició exacta dels diferents punts de votació, així com els protocols específics per a cadascuna de les seus.

Amb el Procicat (Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya) es realitzarà la revisió del protocol final, així com el de cadascuna de les seus.

En el cas de les seus fora de Catalunya, el club blaugrana informa que "s'estan fent les gestions necessàries" per garantir l'adaptació a la realitat sanitària i amb la legislació de cada comunitat.

En aquesta tasca, el FC Barcelona compta amb la col·laboració del Consell Superior d'Esports (CSD), de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i de la Federació Catalana de Futbol (FCF).

La Gestora també ha informat que aquesta tarda de dilluns, després de setmanes de negociació, s'ha tancat un acord de la taula de negociació salarial, en aquest cas en l'àmbit dels empleats corporatius.

Aquest acord se suma al principi d'acord assolit el passat divendres amb els jugadors i tècnics de l'entitat