No és gens fàcil refer-se de l'esforç físic i mental que suposa jugar tres partits d'Eurolliga en només quatre dies de diferència. És el que li ha tocat a l'Uni Girona, que a ben poc de visitar la pista del Perfumerías Avenida, en el que serà un dels grans duels de la temporada, afrontava avui el repte de provar les seves forces contra el cuer. Un Quesos El Pastor que ha sortit escaldat de Fontajau. Una notable actuació coral de les gironines, que han anat de més a menys, ha sigut suficient per superar la prova tot esperant allargar la bona inèrcia aquest cap de setmana.

Prometia un intercanvi de cistelles vibrant l'inici, en què Sonja Vasic ha liderat l'atac d'un Uni que ha deixat sec al seu rival. Només set punts de les visitants, que s'han passat nou minuts sense anotar. Moment perfecte per eixamplar diferències en el marcador. Araújo i Gray s'han intercanviat el protagonisme al segon quart i el coixí, al descans, ja era de més de 20 punts.

El pas endavant defensiu del Zamarat no ha sigut suficient. És cert que s'ha notat cert cansament, però les gironines, amb una rotació de banqueta més àmplia, mai ha deixat que el seu rival s'acostés, ni quan l'encert des de la línia de triple l'acompanyava. Una nova embranzida ha tornat a situar la diferència en 28 punts a poc del final. Amb la victòria a la butxaca toca pensar en Salamanca, el que de ben segur serà una prova molt més exigent del que s'ha vist aquest vespre a Fontajau.

· Resultats i classificació de la lliga femenina de bàsquet