El jugador del FC Barcelona Samuel Umtiti ha rebut l'alta mèdica i és la principal novetat a la llista de Ronald Koeman per al partit d'aquest dimarts contra la Juventus, última jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions.

Després d'entrenar-se amb el grup aquests darrers dies i provar-se en un partit d'entrenament amb el Barça B, el central francès ha rebut l'alta mèdica i forma part de la llista de 23 convocats per rebre la Juventus.

Umtiti, que tenia molèsties al genoll esquerre des del passat mes de juliol, torna a la llista i podria, en cas que jugui, tornar als terrenys de joc, cosa que no fa des del 27 de juny del 2020, en la jornada 32 de la passada Lliga (2-2 a Balaídos).

Si bé el central francès és la gran novetat, continuen fora de la llista els lesionats Gerard Piqué, Sergi Roberto, Ansu Fati i Ousmane Dembélé, que es va fer mal en la derrota a Cadis de l'última jornada de Lliga.

Així doncs, la llista és la següent: Ter Stegen, Dest, Araújo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Mingueza i Konrad.