L'Spar Girona ha anunciat aquest matí que la pivot Giedre Labuckiene continuarà al club fins a final de temporada. L'Uni ha desestimat usar una clàusula que vencia precisament avui per tallar el contracte de la jugadora, i la manté a les ordres d'Alfred Julbe. Labuckiene va ser una de les jugadores destacades en la bombolla de l'Eurolliga que es va fer a Fontajau la setmana passada, i en la Lliga Femenina també ha ofert una bona progressió de joc.

"Avui 10 de desembre s'acabava l'opció de tall que es va reservar el club en el contracte de Giedre Labuckiene. Hem decidit, des de l'àrea esportiva, i d'acord amb l'entrenador, no executar aquesta clàusula pel seu bon rendiment. És ja segura la seva continuïtat fins a finals de temporada. Aquesta era l'única jugadora amb aquesta opció de tall. La nostra intenció és seguir amb aquest equip fins a final de temporada", destacava el director esportiu Pere Puig.

Giedre Labuckiene (Paugbaite abans del seu casament) és una pivot nascuda a Lituània el 15 de juliol de 1990. Amb 192 cm, també ha jugat en la posició d'ala-pivot en temporades anteriors. A l'Euroleague Women 2020-21, la jugadora està promediant 9,8 punts per partit i 11,3 de valoració en 18,8 minuts per partit.