El jutge de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va acordar ahir la suspensió del partit de la Copa del Rei que demà havia d´enfrontar el Poblense i l´Olot per un positiu en l´equip mallorquí. Els garrotxins, per tant, no hauran d´afrontar aquest desplaçament i ja es poden centrar a preparar el derbi contra el Llagostera de diumenge que ve al matí (12.00). Els blaugranes, que demà rebran l´Espanyol (19.00) i el Girona, que dijous visitarà el Gimnástica Segoviana, sí que mantenen els seus partits de debut a la Copa d´aquesta temporada tal com estaven previstos.

Segons va confirmar el Poblense en un comunicat, un integrant de l´equip ha donat positiu en les proves PCR, circumstància que ha activat immediatament el protocol covid-19. L´Olot, per la seva banda, també va comunicar la suspensió del viatge de l´equip a Mallorca. El partit corresponent a la primera eliminatòria de la Copa estava programat per demà a les 14 h al Nou Camp de Sa Pobla. Ara s´haurà de buscar una nova data abans del 6 de gener, que és quan està prevista la següent ronda. Una possibilitat podria ser el cap de setmana del 2-3 de gener, sense jornada de Lliga ni a Segona B ni a Tercera Divisió. Els partis Haro-Linense i Zamora-SD Logronyès també han sigut ajornats per la Federació per casos d´infectats pel virus.

El Girona després de l´empat d´ahir contra el Rayo ja es pot centrar de ple en la Copa. Francisco, probablement, farà jugar els menys habituals, tenint en compte que dilluns tancaran la Lliga, per aquest 2020, a Tenerife. Així poden tenir l´oportunitat jugadors com Muric, Ramalho i Kébé, a banda de joves del filial. També es podria veure el retorn d´Aday, que ahir era a la banqueta. Pel Llagostera la visita de l´Espanyol era molt atractiva, però sense públic es perd l´opció d´una bona taquilla.