El precandidat a la presidència del FC Barcelona Joan Laporta va presentar ahir el seu equip de precandidatura, que conformarien una Junta Directiva en cas de victòria amb 16 membres i 5 excompanys de Junta, amb una única dona i oberta a possibles noves incorporacions, un equip amb el qual pretén fer un Barça «millor» del que segons ell va tenir i que va ser «el millor de la història».

«Vam fer el millor Barça de la història i espero que, si guanyem, en fem un de millor. Ens hi deixarem la pell pel Barça. És un goig presentar aquest equip, segur que tots estaran tan agraïts i satisfets amb aquest equip com ho estic jo «, va manifestar en la presentació del seu equip a la seva seu electoral, a la fàbrica Moritz.

Laporta va presentar un equip de 15 possibles directius, que al costat d'ell farien una Junta Directiva de 16 membres. D'ells, cinc ja van ser directius en algun moment durant el seu mandat, entre 2003 i 2010, com Rafa Yuste, Alfons Castro, Josep-Ignasi Macià, Josep Cubells i Elena Fort, que a més és, de moment, l'única dona.

També compta amb gent que li va donar suport a la candidatura de 2015, els últims comicis en què va perdre davant Josep Maria Bartomeu, com l'empresari Mikel Camps o l'advocat Xavier Puig.