Sense idees fins a la sortida de Marco Asensio al terreny de joc per una lesió del brasiler Rodrygo, el Reial Madrid, pla, sense fluïdesa i bastant previsible, va derrotar el Granada (2-0) gràcies a l'electricitat d'un jugador que va mostrar part del nivell que semblava haver perdut. Fa temps que s'esperava Asensio, oblidat a les alineacions només amb minuts a les segones parts. Gairebé mai no havia tornat a ser el futbolista decisiu que va veure tallada la seva progressió amb una greu lesió en un genoll. Sens dubte, necessitava una aparició així.

En només deu minuts de la segona part, va capgirar una situació perillosa. Les seves accions, una rematada al pal i una gran jugada que va culminar amb el gol de Casemiro que va obrir el marcador, van sentenciar l'ordre el Granada.

Zidane va tornar a apostar pels mateixos que van superar l'Eibar fa pocs dies menys Luka Modric, a qui una sobrecàrrega muscular el va obligar a veure el partit des de la grada. L'uruguaià Fede Valverde es va encarregar de substituir el «mag balcànic» i el Reial Madrid va notar l'absència. El Granada, un rival de primera línia, va mostrar les mancances del seu rival, que davant d'una línia molt avançada de pressió va patir per treure la pilota amb criteri.

Amb l'ensurt que va provocar Vallejo amb un cop de cap, els locals van marxar amb dubtes al descans sense haver disposat d'ocasions de gol. A la represa, Asensio va avisar amb una rematada d'esperó al pal, però en la següent jugada una centrada seva va ser rematada a la xarxa per Casemiro. Els visitants van fer canvis i ho van intentar, però Benzema va sentenciar al darrer minut.