El Bàsquet Girona reprèn aquest migdia la LEB Or després d'un mes sense competir a conseqüència del coronavirus. L'equip de Carles Marco s'ha perdut tres jornades (Canoe, Lleida i Alacant) i ja amb tota la plantilla recuperada, avui s'enfronta al Palma (12.15, Esport 3) a Fontajau amb el reclam de veure el debut de l'islandès Kari Jónsson. Els gironins no disputen un partit des que van tombar el Múrcia (75-63) el 5 de desembre passat.

«Ens espera un partit difícil contra un equip que va començar amb dubtes. Són joves i tenen jugadors de talent, han anat a més i porten tres triomfs seguits. Tenen confiança i juguen bé», detallava ahir el preparador del Girona. Marco destaca que els seus jugadors tenen «ganes» de competir i espera que Jónsson pugui tenir un bon debut a pesar de la «falta de ritme» que acumula «tot l'equip». «Això no ha de ser cap excusa, sinó que és una oportunitat per fer-nos crèixer com a equip», va destacar. «Segur que notarem la falta de ritme i que haguem estat molt dies aturats i a casa», va afegir l'entrenador.

El Girona, que només ha guanyat dos partits, s'enfronta a un dels rivals que ha pogut derrotar aquesta temporada. A la primera volta, en un final molt igualat, els de Marco es van endur el triomf de Mallorca (78-81).