Set partits en 29 dies. Aquest és el calendari que li espera al Bàsquet Girona a partir de divendres. El conjunt entrenat per Carles Marco haurà de recuperar els duels ajornats a causa de la covid-19 davant Canoe, Lleida i Alacant al llarg del pròxim mes i també haurà de fer front al calendari de la LEB Or, que donarà una treva el cap de setmana del 23 i 24 de gener, quan es disputarà la Copa de la Princesa d'Astúries.

Els gironins començaran el Tourmalet de partits aquest divendres a la pista del TAU Castelló (20.45 h) i el pròxim dimarts jugaran a Madrid el primer dels trespartits ajornats davant el Canoe (20 h). Seguidament, dos partits a Fontajau: dissabte 16 contra l'Osca (17 h) i dimecres 20 davant el Lleida (19 h), en un altre partit ajornat. 4 partits en 12 dies que posaran a prova als de Marco, que van començar l'any amb una derrota, a casa, davant el Palma (80-83) i necessiten trobar resultats positius com més aviat millor.

L'Almansa el 30 de gener, l'Alacant el 2 de febrer i Granada el 5 de febrer seran els altres tres rivals per tancar aquest mes de bojos per al Bàsquet Girona.