L'equip mèdic que atén Eusebio Sacristán a l'Hospital Clínic Universitari de Valladolid demana «prudència i cautela», malgrat la progressió de l'estat de l'exentrenador del Girona, i que divendres a la nit va sortir del coma induït, tal com estava previst.

Segons va informar la Fundació Eusebio Sacristán, responsable d'informar sobre l'evolució de l'exjugador per exprés desig de la família, divendres se'l va retirar del coma induït, d'acord amb els protocols habituals en aquesta mena d'intervencions, amb «bona resposta» per part del pacient.

Però, com va recalcar ahir a la família l'equip mèdic, cal mantenir la «prudència i cautela», ja que el seu estat «continua sent greu» i «continua en el servei de Medicina Intensiva».

La seva família ha reiterat l'agraïment per l'afecte i el respecte mostrats cap a Eusebio i cap a ells, però s'ha mostrat «sorpresa» i «disgustada» per la publicitat d'algunes informacions que «no haurien d'haver-se fet públiques», ja que volen, en tot moment, respectar les indicacions mèdiques i ser «molt prudents».

Segons van indicar en un comunicat, tornaran a informar sobre la progressió d'Eusebio quan existeixin canvis reassenyalis en el seu estat de salut, a través d'aquesta Fundació.