El Bàsquet Girona ha aconseguit la segona victòria consecutiva després d'imposar-se a l'Osca a Fontajau (67-50) gràcies a una bona defensa que ha fet l'equip dirigit per Carles Marco durant tot el partit. És cert que els gironins no han estat del tot encertats en el tir tot i trobar bones opcions, però al darrere s'han mostrat un equip sòlid i això els ha conduït cap al triomf.

Els jugadors gironins ja han deixat clar des de l'inici que havien canviat respecte a aquell equip irregular d'inici de temporada i després d'un primer avantatge de 6 punts (13-7), sempre s'han mantingut per davant en el marcador. Tot i que els aragonesos s'han aproximat a 4 punts en el segon període (26-22), els locals han arribat amb un avantatge d'11 punts al descans (35-24).

En els dos últims quarts no han hagut de patir massa. Tot i que les cistelles no entraven, els de Marco seguien imperials en defensa i han acabat rematant la feina en l'inici de l'últim període quan, un parcial de 9-0 (54-35) ha deixat sentenciat el partit.