Castelló, Osca i, aquest vespre, el Lleida. Tres triomfs seguits acredita ja el Bàsquet Girona, que després d'una primera part de la temporada marcada per les penúries, ara porta unes quantes setmanes pletòric. Avui l'equip de Carles Marco s'ha desfet del Lleida (86-70) amb molta més comoditat de la prevista, en un partit endarrerit de la LEB Or que es va ajornar el seu dia pels casos de coronavirus que afectaven als locals.

El Girona ja ha marxat al descans dominant de 10 (41-31) després d'un ruix final del segon quart imparable amb dos triples de Jónsson i un de Sàbat. Tot i que a l'inici del tercer quart els gironins s'han carregat molt aviat de faltes i el Lleida s'ha arribat a posar a 4 (43-39 i 45-41) s'ha acabat imposant el majúscul treball defensiu de l'equip, que a més, a mida que ha avançat el partit, s'ha mostrat imparable en atac, especialment, des de la línia de tres. Així en un moment el Girona ha passat a dominar de 15 (57-42) i no ha donat opcions al rival.

Els crits de Gustavo Aranzana, el veterà entrenador del Lleida, des de la banqueta retronaven per Fontajau. Mentretant el conjunt de Carles Marco ha tingut un final de partit ben plàcid. El Lleida ha arribat acostar-se a 10 (66-56), però en cap moment ha fet sensació de poder remuntar. El Girona ha seguit molt inspirat en atac i ha acabat guanyant amb solvència.

Màxims anotadors: Faye (18), Schaftenaar (15), Sàbat (10 i Jónsson (10).